Bliv en del af Rört

Rört er et levende fællesskab i fuld bevægelse – og som medlem du kan være med til at forme det.

Du kan være medlem af Rört på to forskellige måder. Fælles for dem er, at du får rabat på alle workshops og retreats. Du kan også ’droppe-in’ til enkelte klasser – men vi håber, du har lyst til den fulde oplevelse.

 

OPRET BRUGER – og gå så på opdagelse

Din brugerprofil er din indgang til Rört. Som bruger kan du købe et medlemskab eller enkelte drop-in-klasser. Opret dig som bruger her – og gå så på nysgerrig opdagelse.

To medlemskaber

MEDLEM: Som medlem kan du deltage i alle de klasser, der er på skemaet, uden begrænsninger. Der er med andre ord rig mulighed for at gå på opdagelse og bevægelseseksperimentere. Prisen er 549,- DKK/md. (449,- for studerende og activists)

Med dette medlemskab får du også rabat på kurser, retreats og workshops.

 

4+1 KLASSE-MEDLEM: Som 4+1 kan du deltage i fem klasser om måneden. Det passer cirka med en gang om ugen – men med en ekstra klasse, som vi virkelig gerne vil opfordre dig til at bruge nysgerrigt. Prisen er 349,- DKK/md.

Med dette medlemskab får du også rabat på kurser, retreats og workshops.

Intro-tilbud

Vi håber, at du vil bliver medlem, men forstår hvis du gerne vil kende Rört lidt bedre, før du hopper i med begge ben.

Derfor får du din første klasse hos os gratis. Du skal bare gå til skemaet, booke en klasse og bruge din ”free welcome ticket” som betaling.

Som ny i Rört kan du også købe en Triple Touch Ticket, som giver dig dine tre første klasser for 250,- kr. Den køber du ved at gå til skemaet, booke en klasse og så vælge Triple Touch Ticket som betalingsløsning. Et voilà!

Drop-in

Drop-in til en klasse er 140,- DKK.

Du skal gerne købe og registere dit drop-in online på forhånd. Det gør du ved at oprette en brugerprofil og booke klassen her på hjemmesiden.

Klippekort

Føler du, at du gerne vil tage flere timer hos Rört – men også at du ikke er helt klar til et egentlig medlemskab?

Lur os, om ikke et klippekort er den gyldne, fleksible middelvej for dig. Med sådan et får du 10 klasser for 995,- kr., som skal bruges inden for seks måneder. På den måde kan du – jep, vi har haft lommeregneren fremme for dig – spare op til 400,- kr., når du deltager i timer, der er 75+ minutter lange.

Klippekortet kan også bruges til sauna-besøg.

Du kan vælge at købe et ”10 Classes Klippekort”, når du tilmelder dig en time – eller du kan købe det ved at trykke lige her:

 

Købe her: