Spørgsmål?

Questions about reopening, corona and hygiene? Click right here.

Nej. Bare nej. Du bliver måske smidig og kommer i form undervejs, men det er absolut ikke et krav for at være med i Rört. Bare duk op – det er alt vi beder dig om.

Klasserne i Rört bliver undervist på engelsk, medmindre alle i klassen foretrækker dansk. Vores undervisere taler begge sprog flydende og vil sørge for, at du føler dig velkommen og er i stand til at følge undervisningen.

Idet kapaciteten er begrænset i vores fine lille studie, vil vi klart anbefale dig at tilmelde dig klasser her.

Hvis du dukker op uden at være tilmeldt, og der stadig er plads på holdet, kan du selvfølgelig være med – men vi kan ikke garantere dig en plads, hvis du ikke er tilmeldt.

Øv, det var da møgirriterende. Vi har lavet en guide, der kan løse det problem, vi oftest hører om – så giv den et kig, og se om den kan få dig logget ind og i gang med at booke klasser.

Hvis du har glemt din adgangskode, så klik på ”Need new password”-linket på log-in-skærmen (eller klik her).

Hvis det stadig drilller, så tøv ikke med at sende os en mail.

Vi har spritnye yogamåtter med fantastisk skridsikkerhed i Rört, så der er ikke nogen grund til at medbringe en måtte. Vær dog opmærksom på at vores måtter indeholder latex, så hvis du er følsom over for dette materiale, bør du medbringe din egen måtte.

Vi tilbyder meget forskellige klasser, for eksempel yoga, parkour, acroyoga, meditation og løb. Disse klasser vil udfordre forskellige muskler og led og vil være af højere eller lavere intensitet. Hvis der er forhold, som formentlig vil påvirke din deltagelse i en klasse, så tag endelig kontakt til os på hello@rort.dk så vi kan forsøge at finde en løsning sammen med underviseren.

Og vær så desuden opmærksom på, at vi har klassen Selvhjälp, der har fokus på netop genoptræning.

Ja, da. Du har rig mulighed for at skylle sveden af dig, inden den står på arbejde, studie eller nus med kæresten efter timen. Vi har et unisex-omklædningsrum med brusebad.

Du kan bestille dit Rört-medlemskab på denne side. Medlemskabet i Rört inkluderer adgang til alle regulære klasser på vores ugentlige skema og giver dig desuden rabat på kurser, workshops og retreats. Kom og vær med os.

Hvis du endnu ikke har en konto, kan du hurtigt sætte en op i løbet af processen for at kunne tilmelde dig klasser på et senere tidspunkt.

Nej, det månedlige medlemskab vil automatisk fornyes. I tilfælde af at du vil annullere dit medlemskab, så skriv til os på hello@rort.dk.

Yes, you can also book your classes via an app. It is not our own Rört app (yet), but called Mindbody, which is our booking software provider.

1. Download the app for your iPhone or for Android phones .
2. Create the account with the same email you use for your Rört account (!).
3. Confirm the email you receive to activate your app account
4. ..and you can find Rört, set it as “Favorite” so it comes up directly when you open the app, and use your membership or your other tickets to sign up for classes.

If you go to “Profile” and “Settings”, you can also choose to have your class schedule synchronized to your phone or google calendar: How convenient! 🙂

Planer kan ændre sig, du får travlt eller har bare ikke rigtig tid til Rört. Derfor kan du også melde dig ud af Rört med en måneds varsel (eller – ændre det til et 4+1 klasser medlemskab, skulle det bare knibe med tiden og du ikke helt føler et fuldt medlemskab betaler sig).

Det er nemt: Du skal bare sende os en mail på hello@rort.dk senest 10 dage før dit medlemskab automatisk bliver fornyet. Det giver os tid til at være helt sikre på, at du ikke bliver trukket for den følgende måned.

Hvis du melder ud senere end dette, er vi nødt til at tage et administrationsgebyr (se vores Terms and Conditions). Hvis du melder dig ud, når pengene allerede er trukket fra din konto for den følgende måned, bliver du meldt ud fra den efterfølgende måned – og vi kan altså nyde hinandens gode selskab i yderligere en måned, før din udmeldelse træder i kraft.

Ingen panik! Du kan logge ind på dette link og opdatere din betalingsinformation og dine kreditkortoplysninger. På den måde sikrer du dig, at dit medlemskab ikke bliver annulleret og at du kan fortsætte med at booke klasser i fremtiden.

Dit medlemskab løber i en måned fra den dag, du købte det. Dvs. at hvis du købte det d. 20. maj, vil det forny d. 20. juni.

Du kan se din fornyelsesdato ved at logge ind på din konto (klik på ”Account”-ikonet i øverste højre hjørne her på hjemmesiden), gå til din profil og klikke på ”Passes”.

Studiet ligger på Vermundsgade 13, midt mellem Nørrebro og Østerbro og tæt på Fælledparken.

Du kan se et kort her.

Desværre ikke. Vores timer er ikke rigtig egnede til børn – og vi har ikke et område de kan lege i imens.

Vi aner det ikke! ?

Da vi stadig er et ungt fællesskab i vækst, begyndte vores klasser først for nyligt at blive fyldt på regelmæssig basis. Særligt saunaen lader til at være eftertragtet, nu hvor det er blevet koldt, regnfyldt og mørkt (og hvem havde da troet det?).

Derfor har vi aktiveret ventelistefunktionen i vores bookingsystem, men processen er ikke fuldt automatiseret endnu. Derfor tjekker vi stadig afbud og informerer folk på ventelisten manuelt.

For dig betyder det, at du bare kan registrere dig på ventelisten, hvis du gerne vil have chancen for at få en plads på et hold eller en saunabænk.  Vi vil så gøre vores allerbedste til at informere dig i god tid inden timen starter – og du vil ikke blive registreret eller opkrævet betaling, med mindre du bekræfter, at du gerne vil med på holdet.

Vi lover at informere dig, når vi får gjort ventelisten mere gennemskuelig og automatisk. Vi satser på at have godt nyt til dig inden alt for længe. Ønsk os held og lykke!

If you scroll down, at the bottom of every page you will find a link to our “Terms and conditions“. There you can find all the details about tickets, memberships,  cancellations, etc.

Fair nok. Tjek siden her, luk øjnene og træk vejret dybt. Eller kom til en af vores meditationstimer.