Om Rört

Vi vil röre dig

De fleste af os oplever indimellem at miste forbindelsen. Vi farer vild i byens muligheder, drukner i de sociale medier og føler os isolerede eller ensomme. Hos Rört genfinder vi forbindelsen med bevægelse og meditation.

Det ligger i vores navn, at bevægelse er langt mere end bare træning af kroppen. Bevægelse og meditation har potentialet til at røre dig dybt og bringe dig nærmere os selv, andre mennesker og vores omverden.  Vi tror på, at det kan ændre dit liv. Det er vores løfte til dig.

Daglig ledelse

Rört ledes, administreres og rengøres til dagligt af Jeppe Skovgaard og Björn Behn.

Jeppe Skovgaard er grundlægger og idémager i Rört. Han har de seneste 10 år været en drivende kraft i både det danske og internationale parkour-, yoga- og acroyogamiljø og har grundlagt bevægelsesfestivalen Move Copenhagen. Han er cand. merc. fra Copenhagen Business School med speciale i corporate mindfulness.

Björn Behn er Rörts administrative leder. Björn har flere år bag sig i konsulentbranchen i hurtigt voksende start ups. Han har altid tænkt at han skulle have et bevægelsesstudie når han blev pensionist, men lykkedes med at manifestere det igennem Rört en del tidligere end planlagt.