Skema

Summer is upon us, but we know many of you are still home and would like to practice. So Rört will also be open over summer with classes every day.
During July – mid-August, the schedule will however be a little less regular, as many of our teachers are on vacation. From middle of August we will return with a full schedule.

Klik på “Full Calendar” nedenfor for at se flere datoer… og på “Sign Up” for at booke din første klasse hos os gratis!

( Hvis der ikke er nogen “tilmeld”-knap, så er både klassen og ventelisten fuld.
Og hvis du har andre problemer med at tilmelde dig klasser, så prøv venligst at gøre det følgende. )

👉 The internet is broken at the moment, so please sign up for your class by clicking here:
Rört Schedule

Skema

Vi tror på, at forskellige mennesker og forskellige dage kalder på forskellig træning. Vi tror på, at en løbetur kan være lige så rørende som en yogaklasse, og vi håber at vores skema kan ramme dig lige netop der, hvor du er. Vores skema giver dig klasser, som er rolige og meditative, og klasser som er kraftfulde og krævende.

Selvom klasserne spænder vidt, så er der også ligheder. Blandt andet starter alle klasser med en centrering og slutter altid med en afspænding eller meditation.

Signaturklasser

Rört signaturklasser er nye og unikke klasser, som vi har udviklet sammen med vores undervisere specifikt til Rört. Her eksperimenterer vi sammen og udvikler formatet undervejs. Kämp, Löb, Selvhjälp og Berört er  bare nogle af dem, vi har på skemaet.

Lokation

Vi bruger vores omgivelser til en del af vores klasser – særligt om  foråret og sommeren elsker vi at bevæge os i byrummet. Så vær opmærksom på lokationen for de klasser du tilmelder dig.